Kwaliteitsgarantie

Als aangesloten lid van het Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA), kunt u rekenen op professionele medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

De NVGA is de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven. Zij draagt er zorg voor dat de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Uiteraard voldoen wij aan de regels en normen die de NVGA aan ons stelt.

Website Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven.

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Wanneer u een klacht heeft, verzoeken wij u het Klachtenformulier in te vullen en aan ons te verzenden. Wij nemen dan snel contact met u op!

Wij tolereren geen enkele vorm van fraude. Onze medewerkers zijn er in getraind signalen van (mogelijke) fraude te herkennen. Doorlopend vinden controles plaats onder anderen door het raadplegen van het Fraude- en Informatie Systeem Holland (FISH). U kunt hierover meer lezen in ons fraudebeleid. 

© 2015-2022 Biesbosch Assuradeuren | Gemaakt met door Commpro | Privacy- en cookiebeleid | Disclaimer