Bedrijfsprofiel

Biesbosch Assuradeuren Anno 2000 B.V. is in februari 2000 opgericht door de broers Bas en Jacco van der Straaten. Biesbosch Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat volmachten heeft van veel grote verzekeringsmaatschappijen. Een overzicht hiervan vindt u onder het kopje verzekeraars

Door deze volmachten kunnen wij bij Biesbosch Assuradeuren u snel en deskundig helpen met het afsluiten van polissen. We werken ook nauw samen met andere tussenpersonen.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in onze volmachtbrochure en bedrijfsbrochure.

Beloningsbeleid Biesbosch assuradeuren anno 2000 BV

Het beleid van onze onderneming is gericht op het behartigen van de belangen en de lange termijn relatie met onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat en functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een bescheiden bonus toe te kennen.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

© 2015-2022 Biesbosch Assuradeuren | Gemaakt met door Commpro | Privacy- en cookiebeleid | Disclaimer